Beste theoriewebsite
Altijd up-to-date
Direct een theoriecode

Auto theorie oefenen

Oefen met een auto theoriepakket voor je auto theorie!

Auto Online Small

5 uur examentraining

Direct een online toegangscode
normally $399 450
Auto Online Medium

10 uur examentraining

3 maanden online theoriecursus

Direct een online toegangscode
normally $399 550
Auto Online Large

15 uur examentraining

3 maanden online theoriecursus

Direct een online toegangscode
normally $399 695

Veelgestelde vragen over onze theoriepakketten

Welk pakket moet ik kiezen?

We hebben drie auto theoriepakketten waar je uit kunt kiezen. Als je de tijd hebt om te oefenen, raden we je aan om een groter theoriepakket te kiezen. Mocht je al veel van de theorie weten of al snel het examen gepland hebben, kies dan een kleiner theoriepakket.

Wat krijg ik nadat ik betaal?

Na betaling ontvang je van ons per e-mail een unieke toegangscode. Met die code kun je een account aanmaken op ons online theorieplatform. Je kunt dus meteen beginnen met oefenen.

Wat als mijn tegoed op is?

Als je aan het oefenen bent en je tegoed raakt op, dan kun je eenvoudig je tegoed opwaarderen. Als je direct al een wat groter theoriepakket kiest, zal dit hoogstwaarschijnlijk niet nodig zijn. Maar het kan dus wel!

Kan ik ook leren op mijn tablet/telefoon?

Ja, ook dat is geen probleem. Onze techniek werkt heel goed samen met alle apparaten met een internetverbinding. Je kunt dus heel eenvoudig op je telefoon of tablet oefenen!
Auto theorie oefenen theoriecursus

Auto theorie leren en oefenen

Op deze pagina kun je kiezen uit drie auto theoriepakketten. Elk theoriepakket bestaat uit de volgende twee onderdelen:

  • Examentraining
  • Online theoriecursus

Beide onderdelen zijn heel belangrijk tijdens je voorbereiding! Met de online theoriecursus leer je de theorie, de verkeersregels, etc. En met de examentraining leer je hoe je kunt slagen voor online theorie-examens. En als je kunt slagen voor online examens, kun je straks ook slagen voor het officiële GOCA theorie-examen!

Beide onderdelen versterken elkaar ook nog eens: want hoe meer je leert met de online theoriecursus, hoe beter je de online examens zult maken. En hoe meer examens je maakt, hoe beter je weet welke examenvragen je vaak fout beantwoord. Daar kun je dan vervolgens meer tijd aan besteden als je gaat leren met de online theoriecursus.

Auto theoriecursus online

Om te slagen voor het Belgische auto theorie-examen, moet je heel wat kennis opgedaan hebben van de huidige verkeers- en theorieregels. Sommige van die regels ken je waarschijnlijk al, zoals de werking van het verkeerslicht. Dat zijn de simpele dingen. Voor de moeilijkere zaken, zul je toch echt moeten leren. En dat leren voor de auto theorie hebben wij voor jou heel eenvoudig gemaakt!

Oefen thuis met de Wegrijden.be auto theoriecursus. Deze cursus volg je online en kun je op je computer, tablet of telefoon openen. De cursus bestaat uit verschillende onderdelen. In elk onderdeel wordt een deel van de theorie uitgelegd. Om het leren makkelijker te maken, kun je niet alleen de theorie al lezend leren. Ook kun je video’s en animaties bekijken en zijn er tallozen voorbeelden, afbeeldingen en illustraties in de cursus verwerkt die het leren nog leuker en makkelijker maken. Als je wil leren voor je auto theorie, is leren met onze auto theoriecursus dé manier om te oefenen.

Auto Online Theoriecursus
Auto examentraining

Auto theorie-examens online

Wat kun je doen als je denkt dat je klaar bent voor het theorie-examen bij het GOCA? Wij weten het wel: een online theorie-examen maken! Een online theorie-examen is op dezelfde manier samengesteld als het echte examen en ook de vragen komen grotendeels overeen. Dit zorgt dus voor een hele realistische manier van examens oefenen.

Omdat de online examens even moeilijk zijn als het echte examen, laat het resultaat dat jij behaalt met de online examens goed zien hoe goed jij al geleerd hebt. En ook als je niet slaagt voor de online examens, is dat niet erg. Want in het examenresultaat krijg je precies te zien welke vragen je goed of fout beantwoord hebt. Ook lees je in de antwoordmotivaties waarom een bepaalde vraag goed of fout is. Hierdoor kun je erachter komen dat je bijvoorbeeld veel vragen fout beantwoord over een bepaald onderwerp of onderdeel. Hier kun je jezelf dan met de online theoriecursus meer op trainen. Op die manier ga je steeds meer vooruit en zul je zien dat je steeds minder examenvragen fout beantwoord.

Alleen de beste auto theorie

We hebben flink opgeruimd: je leert alleen de belangrijkste theorie- en verkeersregels. Daarom blijft leren ook leuk en ga je sneller vooruit. We hebben prachtige afbeeldingen, illustraties en video’s in de theoriestof verwerkt. Alles om jou makkelijk te laten leren voor je auto theorie.

Direct een toegangscode

Omdat wij alles online doen, kun je direct aan de slag met oefenen. Je betaalt voor het theoriepakket en je krijgt daarna direct van ons een e-mail met een online toegangscode. Met die code kun je een account aanmaken op ons populaire theorieplatform. Je tegoed staan dan direct op je account.

Leer overal voor je auto theorie

Op Wegrijden.be hebben wij al onze focus gelegd op online oefenen. Dus geen theorieboeken voor ons waarmee je je moet afvragen of die niet al verouderd is. Nee, alles is bij ons online en alles is altijd 100 % up-to-date!

Alleen op Wegrijden.be oefen je snel, efficiënt en tegen lage kosten voor het Belgische GOCA theorie-examen.
© Wegrijden.be: De beste in theorie oefenen