Beste theoriewebsite
Altijd up-to-date
Direct een theoriecode

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Wegrijden.be

We doen ons best om alles op deze website duidelijk uit te leggen. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat je een vraag hebt die nergens beantwoord wordt. Wij hebben een aantal vragen die wij vaak binnenkrijgen op deze pagina verzameld.

Vragen over de toegangscode

Wat is een toegangscode?

Een toegangscode krijg je als je een product gekocht hebt op deze website. Met die toegangscode kun je een account aanmaken en binnen dat account kunt je oefenen voor het theorie-examen.

Hoe krijg ik een toegangscode?

Een toegangscode sturen wij direct na betaling van het product op per e-mail. In die e-mail staat ook beschreven hoe je op onze inlogpagina een account kunt aanmaken.

Hoe lang is een toegangscode geldig?

Een toegangscode zet je om in een account en op dat account krijg je tegoed voor bepaalde onderdelen. Dit tegoed kan op een gegeven moment op raken. We hebben het makkelijk gemaakt om het tegoed dan tegen een aantrekkelijk opnieuw op te waarderen.

Wat als ik mijn toegangscode kwijt ben?

Zoek dan je betaalbewijs of andere e-mails die je van ons gekregen hebt op, en neem contact met ons op via het contactformulier. Stuur ons de informatie die je hebt zodat we jou sneller kunnen helpen.

Vragen over het theorie-account

Hoe maak ik een theorie-account aan met mijn toegangscode?

Een account aanmaken op Wegrijden.be is heel eenvoudig. Zodra je een theoriepakket op deze website koopt, krijg je van ons een toegangscode per e-mail. Met die code ga je naar wegrijden.be/inloggen om je toegangscode om te zetten naar een account. Je maakt dan een gebruikersnaam en wachtwoord aan waar je vervolgens altijd mee kan inloggen op Wegrijden.be/inloggen. In de mail die je krijgt staat ook netjes beschreven hoe je met de toegangscode een account kunt aanmaken.

Waar log ik in?

Wij hebben een pagina waarop je kunt inloggen met je theorie-account. Dat is deze pagina. Ook om een toegangscode om te zetten in een account, kun je op deze pagina terecht.

Wat als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten ben?

Dan is er ook geen probleem! Ga naar Wegrijden.nl/inloggen en druk op de knop ‘Wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Succes!

Vragen over onze producten

Welke categorieën doen jullie?

We verkopen op Wegrijden.be theoriepakketten voor de categorie auto, motor en bromfiets/scooter. Klik op de links voor meer informatie.

Welk product zal ik kopen?

We hebben voor elke categorie drie theoriepakketten beschikbaar: een klein pakket (small), een middelgroot pakket (medium) en een groot theoriepakket (large). Met een groter theoriepakket, kun je langer oefenen. Dus als je de tijd hebt, kun je beter een groter theoriepakket kiezen.

Kan ik jullie producten gratis uitproberen?

Ja, dat kan zeker. Wij bieden een deel van onze theorieproducten gratis aan zodat onze bezoekers gratis kennis kunnen maken met de producten die wij verkopen. Klik voor onze gratis theorie hier.

Vragen over onze klantenservice

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag op deze pagina niet beantwoord wordt en dat je ook elders op de site het antwoord niet kunt vinden. Dan kun je heel eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Klik daarvoor hier.
Alleen op Wegrijden.be oefen je snel, efficiënt en tegen lage kosten voor het Belgische GOCA theorie-examen.
© Wegrijden.be: De beste in theorie oefenen