Beste theoriewebsite
Altijd up-to-date
Direct een theoriecode

Motor theorie oefenen

Oefen met een motor theoriepakket voor je auto theorie!

Motor Online Small

5 uur examentraining

Direct een online toegangscode
normally $399 450
Motor Online Medium

10 uur examentraining

3 maanden online theoriecursus

Direct een online toegangscode
normally $399 550
Motor Online Large

15 uur examentraining

3 maanden online theoriecursus

Direct een online toegangscode
normally $399 695

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik uit deze drie theoriepakketten?

Kiezen is simpel: Als je al goed geleerd hebt of als je nog weinig tijd hebt om te oefenen, dan kies je een kleiner pakket (bijvoorbeeld Motor Online Small of Motor Online Medium). En als je langer de tijd hebt of als je nog veel moet leren, dan adviseren we het theoriepakket Motor Online Large.

Wat als ik tijdens het oefenen door mijn tegoed heen ben?

Ook dan is er niets aan de hand. Als je tijdens het leren door je tegoed heen bent, kun je het tegoed eenvoudig opwaarderen binnen je theorie-account. Hiervoor hanteren wij schappelijke prijzen. Als je direct genoeg tegoed koopt, zal opwaarderen waarschijnlijk niet nodig zijn. Met onze theorieproducten kun je de theorie vrij snel oefenen.

Hoe kan ik met deze pakketten leren?

Elk theoriepakket bevat een online theoriecursus en examentraining. We raden aan om te beginnen met de online theoriecursus om daarmee de theorie te leren. Daarna kun je met de examentraining examens oefenen om te testen of je de theorie goed genoeg geleerd hebt. Op die manier kun je leren met de online theoriecursus afwisselen met het maken van examens net zo lang tot je merkt dat je de theorie goed onder de knie begint te krijgen.

Kan ik ook leren op mijn tablet/telefoon?

Ja, ook dat is geen probleem. Onze techniek werkt heel goed samen met alle apparaten met een internetverbinding. Je kunt dus heel eenvoudig op je telefoon of tablet oefenen!

Online motor theoriecursus

Je vindt hem alleen op Wegrijden.be: de best gewaardeerde online motor theoriecursus van België. Onze klanten houden van de manier waarop de theorie in de cursus wordt uitgelegd. Niet te langdradig. En op zo’n manier dat de je de theorie snel begrijpt en langer onthoudt.

De motor theoriecursus behandelt in een logische volgorde de verschillende onderwerpen die je moet leren voor het motor theorie-examen. De cursus is verrijkt met vele afbeeldingen, video’s, animaties, voorbeelden, illustraties, en meer. Op die manier is het dus een hele interactieve manier van leren, en vooral ook niet saai!

Wij geloven erin dat je leren voor de theorie leuk moet houden. Op die manier leer je makkelijker. Een bijkomend effect is dat je de theorie op die manier langer onthoudt. En dat is ook niet onbelangrijk als je straks je rijbewijs hebt!

Motor theorie oefenen
Motor examen

Online motor examentraining

Ben je benieuwd hoeveel vragen je goed zou beantwoorden als je morgen op examen moet? Daar kom je heel makkelijk achter met onze online examentraining. Deze lijken namelijk sprekend op het officiële examen. De tijdsdruk, de vraagtypen, de foto’s, de vragen, de antwoorden, we hebben alles zo gelijk mogelijk gehouden. Ervaar dus thuis hoe het is om het examen te maken.

Ook is het heel leerzaam om examens te maken. We hebben bij elke examenvraag een duidelijke antwoordmotivatie opgeschreven. Als je deze leest, weet je precies waarom een bepaalde vraag goed of fout is. Daar leer je veel van. Ook zorgt het ervoor dat je dezelfde of een vergelijkbare vraag niet nog eens fout beantwoord. En op die manier ga je dus ook snel vooruit!

Alleen bij ons: echt online motor theorie oefenen

We doen niets met fysieke ouderwetse theorieboeken. Wij willen geen geld kwijt zijn aan drukkosten en verzending per post. We doen dus alles online. Al onze theorieproducten zijn dus ook altijd up-to-date. Want dat is ons voordeel: wij kunnen snel de nieuwste verkeersregels en verkeersexamens aan onze producten toevoegen. En omdat we geen overbodige kosten maken, kunnen we de prijs laag houden.

Direct na betaling een theorie-account aanmaken

Je krijgt na betaling een e-mail met daarin een toegangscode. Daarmee kun je eenvoudig een account aanmaken op ons theorieplatform. Je theorietegoed staat dan direct op je account bijgeschreven. Zodra je bent ingelogd, kun je beginnen met motor theorie oefenen.

Alleen op Wegrijden.be oefen je snel, efficiënt en tegen lage kosten voor het Belgische GOCA theorie-examen.
© Wegrijden.be: De beste in theorie oefenen